close

Skat på firmabiler

Du vidste sikkert, at du de første 3 år beskattes af en ny bils fulde pris ved køb? Men vidste du at, du ved køb af en frikørt taxi kun beskattes af den faktiske købspris på fakturaen? Desuden sparer du eller dit firma i mindre afskrivninger end ved en ny handel, da bilen jo allerede har taget en meget stor afskrivning.

Med andre ord er det store økonomiske fordele ved at købe en frikørt taxi hos donners.dk!

Om os


"Mere end 40 års
brancheerfaring
er svær at slå"

om-os
car
SIDEN
1969

Donners er en personligt ejet og veldrevet virksomhed, der blev etableret i 1969.

Virksomheden drives I dag fortsat af familien Donner og er over alt I Danmark en kendt virksomhed for speciale I primært salg af egne nye frikørte Mercedes-Benz hyrevogne til den kræsne køber og sekundært servicering af Mercedes-Benz hyrevogne og  frikørte Mercedes-Benz person- og firmabiler.

Med mere end 40 års erfaring  med eksklusive Mercedes personbiler har Donners en særlig ekspertice i hurtigt at finde den optimale og prisrigtige løsning til den kvalitetsbevidste køber.  Gennem et bred netværk  til udbyderne af frikørte Mercedes hyrevogne og til Mercedes-Benz gør Donners stort set enhver Mercedesdrøm til virkelighed.

Med en central beliggenhed i Vanløse og lette parkeringsforhold, kan vi tilbyde vores kunder et præsentabelt showroom, servicering af solgte Mercedesbiler, vinter- og sommerklargøring samt opbevaring af sæsondæk, finansieringsmodeller og attraktiv bilforsikring.

Om ønsket en totaloplevelse af sund fornuft ved køb af kvalitetsbiler i mærket Mercedes-Benz.

 

Donners.dk | Ålekistevej 150 | DK-2720 Vanløse| bent@donners.dk | +45 33 12 50 50